loading
Autoambulanca

Poliklinika “Biohit” ofron sherbime te transportit me autoambulanca moderne🚑dhe staff profesional👨‍⚕️👩‍⚕️.
Brenda dhe jashte vendit 24h ne sherbim.
📞049-690-118
📞044-328-281
Biohit Medical&Laboratory
Ne kujdesemi per ju!
📍 Istog
📍 Pejë
📍 Deçan
📍 Gjakovë
📍 Mitrovicë
📍 Prishtinë
Ju mirëpresim!