loading
Dysbiosis Test: Platforma GA-map® për analizimin e mikrobiomës intestinale (të zorrëve)

Dysbiosis Test Platforma GA-map® për analizimin e mikrobiomës intestinale (të zorrëve) Rrjeti i laboratorëve Biohit ka përfshirë në portofolin e analizave të ofruara, analizën Dysbiosis Test, për testimin e mikrobiomës intestinale (të zorrëve). Mikrobioma…

MALDI-TOF , DOMOSDOSHMERI PER LABORATORET E MIKROBIOLOGJISE

MALDI-TOF DOMOSDOSHMERI PER LABORATORET E MIKROBIOLOGJISE MALDI-TOF – gjatë kësaj dekade, është bërë një mjet i domosdoshëm për laboratorët e mikrobiologjisë klinike. – Shpejtësia e identifikimit – Saktësia, – Kostoja e ulët – Reduktimi i mbetjeve janë karakteristika…

Misioni ynë, të përmirësojmë jetën e fëmijëve dhe familjeve të tyre!

Misioni ynë, të përmirësojmë jetën e fëmijëve dhe familjeve të tyre! ANALIZA METABOLIKE PËR TE PORSALINDURIT Depistimi i të porsalindurit mund të shpëtojë jetën e foshnjes tuaj dhe të detektojë sëmundje që mund të ndikojnë në shëndetin afatgjatë ose në mbijetesën e…

Alergologjia molekulare

Alergologjia molekulare Laborator Biohit po avancon drejt të ardhmes në diagnostikë duke hedhur hapin e parë drejt erës së re të “Mjekësisë së personalizuar”. Por çfarë është mjekësia e personalizuar? Është përshtatja e trajtimit mjekësor ndaj karakteristikave…

ALEATI JUAJ KUNDËR OSTEOPOROZËS

ALEATI JUAJ KUNDËR OSTEOPOROZËS BIOHIT SJELL SISTEMIN MË TË RI PËR TESTIMIN E DENSITOMETRISË KOCKORE Ky test realizohet me anën e një paisje që mat dendësinë e kockave të ndryshme të trupit dhe në Biohit implementojmë sistemin më të ri “Prodigy” nga Kompania…

Alergjia ndaj Poleneve

Alergjia ndaj Poleneve Metoda molekulare dhe diagnoza diferenciale nën një këndvështrim të ri Sot po avancojmë drejt të ardhmes në diagnostikë, duke hedhur hapin e parë drejt erës së re të “Mjekësisë së personalizuar”. Por çfarë është Mjekësia e personalizuar? Është…

EKOGRAFIA DOPPLER PENILE

EKOGRAFIA DOPPLER PENILE Cfarë është ekografia doppler penile ? Është një ekzaminim i nevojshëm për të identifikuar kalcifikimet dhe fibrozat brenda indit erektil te penisit dhe për të përcaktuar problemet në arritjen ose mbajtjen e ereksionit. Ky ekzaminim i lejon…

TESTI SASIOR IMUNOKIMIK FEKAL (FIT)

TESTI SASIOR IMUNOKIMIK FEKAL (FIT) PËR SKRINIMIN E KANCERIT KOLOREKTAL Për shkak të thjeshtësisë dhe performancës së tij të lartë të testuar, Testi sasior Imunokimik Fekal (FIT) aktualisht konsiderohet testi më i mirë jo-invaziv i Gjakut Okult në Fece (FOB) për…

EVARTIA

Evartia ÇFARË ËSHTË Evartia? Evartia është një test i ri gjenetik që detekton mutacionet (ndryshimet) gjenetike që shkaktojnë sëmundjet metabolike të trashëguara tek individët. Personat me sëmundje metabolike të trashëguara mund të kenë një sërë simptomash, me shfaqje…

ELASTOGRAFIA E HEPARIT

ELASTOGRAFIA E HEPARIT Risia e radhës në Biohit është realizimi i elastografisë së heparit. Ky ekzaminim kryhet me pajisjen më bashkëkohore ekografike LOGIQ S8 të kompanisë GE Healthcare. Shear Wave Elastography është një teknikë e fuqishme dhe e aftë për…