loading
Rreth Nesh

Ka filluar në vitin 2004 me një pikë në Istog, ndërsa sot ajo shënon 7 qytete. BIOHIT ka bërë një udhëtim të shkëlqyeshëm dhe ka arritur të rrisë ndikimin e saj në komunitet. Përmes përkushtimit të vazhdueshëm dhe udhëheqjes së menaxherit të saj, ajo ka zgjeruar veprimtarinë e saj në shumë fusha, duke ofruar ndihmë dhe shërbime të ndryshme për komunitetin lokal. Organizata ka fituar besimin dhe respektin e banorëve të Istogut dhe rajonit për punën e saj të palodhur në përmirësimin e kushteve sociale dhe ekonomike të komunitetit. Duke synuar vazhdimisht për zhvillim dhe përparim, ata vazhdojnë të kontribuojnë në ngritjen dhe fuqizimin e komunitetit në tërësi.