Alergologjia molekulare

Alergologjia molekulare Laborator Biohit po avancon drejt të ardhmes në diagnostikë duke hedhur hapin e parë drejt erës së re të “Mjekësisë së personalizuar”. Por çfarë është mjekësia e personalizuar? Është përshtatja e trajtimit mjekësor ndaj karakteristikave…

ALEATI JUAJ KUNDËR OSTEOPOROZËS

ALEATI JUAJ KUNDËR OSTEOPOROZËS BIOHIT SJELL SISTEMIN MË TË RI PËR TESTIMIN E DENSITOMETRISË KOCKORE Ky test realizohet me anën e një paisje që mat dendësinë e kockave të ndryshme të trupit dhe në Biohit implementojmë sistemin më të ri “Prodigy” nga Kompania…

Alergjia ndaj Poleneve

Alergjia ndaj Poleneve Metoda molekulare dhe diagnoza diferenciale nën një këndvështrim të ri Sot po avancojmë drejt të ardhmes në diagnostikë, duke hedhur hapin e parë drejt erës së re të “Mjekësisë së personalizuar”. Por çfarë është Mjekësia e personalizuar? Është…

EKOGRAFIA DOPPLER PENILE

EKOGRAFIA DOPPLER PENILE Cfarë është ekografia doppler penile ? Është një ekzaminim i nevojshëm për të identifikuar kalcifikimet dhe fibrozat brenda indit erektil te penisit dhe për të përcaktuar problemet në arritjen ose mbajtjen e ereksionit. Ky ekzaminim i lejon…

EVARTIA

Evartia ÇFARË ËSHTË Evartia? Evartia është një test i ri gjenetik që detekton mutacionet (ndryshimet) gjenetike që shkaktojnë sëmundjet metabolike të trashëguara tek individët. Personat me sëmundje metabolike të trashëguara mund të kenë një sërë simptomash, me shfaqje…