ELASTOGRAFIA E HEPARIT

ELASTOGRAFIA E HEPARIT Risia e radhës në Biohit është realizimi i elastografisë së heparit. Ky ekzaminim kryhet me pajisjen më bashkëkohore ekografike LOGIQ S8 të kompanisë GE Healthcare. Shear Wave Elastography është një teknikë e fuqishme dhe e aftë për…